ИЗБОР
Всеки да избира претендира
В избор да попаднеш е игра,
но играчи трудно се намират -
тежка отговорност е това.
Дишайки избираш да живееш,
да протегнеш някому ръка,
слънцето над тебе ли да грее
или да потънеш в мъгла.
Избор е да можеш да грешиш,
избор е и грешки да поправяш.
Щом усещаш се напълно жив,
никой друг за теб не отговаря.
Правото на избор е за всеки.
Носим си товара на гърба.
Избор да направиш не е леко,
съвест, ако влагаш в ИЗБОРА.
..........
Изберайте с ум и по съвест - сърцето не е добър съветник !
© Елена Статева Всички права запазени