Дори да съм палячо
в нечии очи
Дори за някой,
лудостта ми граници да няма
На утрото се радвам във зори
и залезите с радост
вечери изпращам!
Дори...
да съм палячо в нечии очи
Дори за лудостта ми, граници да няма
Живея си живота
както Аз сама си избера,
че щастието може
да е само мое – когато Аз,
сама го избера!
Valentina Mitova
10/10/2022
© Valentina Mitova Todos los derechos reservados