12.05.2024 г., 6:53 ч.

Избор 

  Поезия
286 1 0

 

Дори да съм палячо

в нечии очи

Дори за някой,

лудостта ми граници да няма

На утрото се радвам във зори

и залезите с радост

вечери изпращам!

Дори...

да съм палячо в нечии очи

Дори за лудостта ми, граници да няма

Живея си живота

както Аз сама си избера,

че щастието може

да е само мое – когато Аз,

сама го избера!

 

Valentina Mitova

10/10/2022

© Valentina Mitova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??