Избор...
Любовта ти е Сизифов камък...
Сърцето ти е планина от лед...
Нима е нужно с теб да се познаем...?
И ти, и аз сме някои поред...
Сега какво...? Остава да кръжа...
Или над пропаст с въжена Надежда,
да изловя ония имена,
които във Душата си отглеждаш...?
Почти е спешно вече да разреждаш...
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados