11 feb 2011, 13:34

Избор 

  Poesía
860 0 5

 

 

 

Ето, тези следи избрах да последвам.
Не зная чии са, но водят нагоре!
Върха ще достигна и там ще погледна
кой ме очаква. Разбира се - Бог!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??