Feb 11, 2011, 1:34 PM

Избор 

  Poetry
861 0 5

 

 

 

Ето, тези следи избрах да последвам.
Не зная чии са, но водят нагоре!
Върха ще достигна и там ще погледна
кой ме очаква. Разбира се - Бог!

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??