Народе, стига вече си спал,
за бедната родина ми е жал.
Живущ постоянно в чужбина
ще избира в нашата родина
кметове, депутати,
от страна без членство в ЕС -
и евродепутати.
Хора от ДПС, спрете се!
Туристи в Дунавския вилает,
при Доган се водите на отчет!
Ще ни зависи ли съдбата от вас!?
Пуста алчност за пари и власт!
© Георги Todos los derechos reservados