Пак ще се гласува,
ключов ще е тоз ден
ако съдбата ни интересува -
бъдещето на теб и мен.
Овцата как ще постъпи е ясно -
отново за тиквата ще гласува,
но ще гледаме ли безучастно
как държавността от мафията се купува!?
Народът отново е отчаян и беден,
дали слънцето пак ще ни огрява,
ще позволим ли на света подземен
пак с достойнството ни да се подиграва?
Ще позволим ли нередностите
да останат пак в нашия живот,
да се сгромолясат ценностите
и въобще ще ни има ли като народ!?
Всичко това зависи от самите нас -
рози не виреят сред полярен мраз!
© Георги Todos los derechos reservados