10 июл. 2021 г., 22:31

Избори 11.07.2021г. 

  Поэзия » Гражданская
299 0 0

Пак ще се гласува,

ключов ще е тоз ден

ако съдбата ни интересува -

бъдещето на теб и мен.

 

Овцата как ще постъпи е ясно -

отново за тиквата ще гласува,

но ще гледаме ли безучастно

как държавността от мафията се купува!?

Народът отново е отчаян и беден,

дали слънцето пак ще ни огрява,

ще позволим ли на света подземен

пак с достойнството ни да се подиграва?

 

Ще позволим ли нередностите

да останат пак в нашия живот,

да се сгромолясат ценностите

и въобще ще ни има ли като народ!?

 

Всичко това зависи от самите нас -

рози не виреят сред полярен мраз!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??