Избухнал залез
Във взривеното безвремие на мига
блясва капчица нежност -
търкулнала се сълзичка,
след болката оживяла -
една искрица надежда.
Усещане за притихнала импресия.
Докосване на сливащи се същности
в красотата на избухналия залез.
Оставил ме без дъх в сумрака.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados