15 mar 2019, 10:46

Избухнала любов, гориш! 

  Poesía » Verso acróstico
603 3 4

Изведнъж, без причина

започваш да чуваш сърцето си. 

Боли, когато я няма. 

Ужасно е, ако друг има. 

Харесваш й грешките, 

непростими за другите, 

а може да са раними-

локви дълбоки. 

Ада сам си избираш. 

 

Любиш-прощаваш. 

Юда приемаш. 

Болката скриваш

отляво и поемаш

венеца трънлив, да се париш. 

 

 

Гъдел е. 

Отминава, след време. 

Рониш кървави сълзи

и на своята лудост

шапката духаш, но веч изгорен си! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??