5 sept 2007, 22:33

изчезна 

  Poesía
633 0 11


светулка

беше тук

пред мен

следвах я

щеше да ме изведе

от гъстата гора

сега я няма

и пак е тъмно

зловещо

тъмно

и съм

сама


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??