1 may 2006, 14:32

Изгарям в пламаците на страста 

  Poesía
851 0 1
Докосваш ме и аз истръпвам,
истръпвам както никога.
Целуваш ме и аз изгарям,
изгарям в пламъците на страстта.
Поглеждаш ме и аз се губя,
губя се в поглед нов,
поглед изпълнен с любов.
Вричаш се за вечна обич,
даряваш ме с любовта.
Надявам се, че осъзнаваш
колко сериозно е това.
Осъзнаваш, зная,
а сега - стига сериозни неща,
докосвай ме,
целувай ме,
дари ме с любовта.
Направи ме щастлива,
както никога не съм била.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??