21 nov 2012, 13:34

Изгрев 

  Poesía » Erótica
874 0 5

 

По изгрев желанието се пробужда,

бавно пропълзява с лъчите на юлското слънце - 

ранобудно, хищно, нетърпеливо,

по голите отвити крайници,

преплетени, влажни, дишащи любов,

 

доволно се протяга,

лениво, предвкусващо

се прозява.

 

-

 

Заголва зъби

като тигър в засада...

мирише на прясна стръв...

© Цветелина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??