По изгрев желанието се пробужда,
бавно пропълзява с лъчите на юлското слънце -
ранобудно, хищно, нетърпеливо,
по голите отвити крайници,
преплетени, влажни, дишащи любов,
доволно се протяга,
лениво, предвкусващо
се прозява.
-
Заголва зъби
като тигър в засада...
мирише на прясна стръв...
© Цветелина Александрова Всички права запазени
Благодаря, че се отби, Весе!