17 dic 2011, 12:23

Изгрях като слънце 

  Poesía » De amor
796 0 13

Изгрях като слънце в облачен ден,
усмихнах се ведро, но не от небето,
след ледени дни и вятър студен
изгрях във очите ти и стоплих сърцето.

Изгрях като слънце, стопих ледове,
превърнах ги в топъл пролетен дъжд, 
в реки ги превърнах, в синьо море,
окичих с усмивка най-тъжния мъж.

Изгрях като слънце над пъстра дъга -
сега съм луна, спокойна и нежна,
и в тъжната есен ръка за ръка
вървим, обич моя, към зимата снежна.




© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??