Залязват мислите.
Лъчите на илюзиите
играят пак на криеница
с истините,
зад облака на несъзнаваното.
Планините
на спомените стават все по-тъмни
и сливат се с неосветените мечти…
След малко всичко осъзнато
ще заспи.
И само някъде там
в езерата на съня,
ще блесне отражението
на щастливата сълза
на радостта под Пълната луна.
И ще изгрее сутринта,
когато
изгряват чувствата…
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados