4 mar 2011, 23:06

Изгубена любов 

  Poesía » De amor
1107 0 0
1. Сърцето ми сякаш гори,
като къс стара хартия.
Но да те търси не се умори,
мое щастие, моя стихия.

2. Сега съм сам, сред дъжда,
но не знам кога ще се върнеш отново
при мен.
Сега съм сам, сред дъжда,
от самота пленен.

Аз изгубих теб и всичко на този свят,
моя любима.

3. Сега съм сам, на пустия плаж,
и се надявам да се върнеш при мен.
И отново слънце да изгрей,
и отново птиче да запей.
И пак светът да се оцвети,
с тебе всичко да се промени.

4. Сам, на пуста скала,
чакам да дойдеш при мен.
И деня ми да озариш,
щастие да ми подариш.
И в градина, пълна с цветя,
да превърнеш пустата скала.

5. Сега на клада ще изгоря,
защото изгубих любовта.
Само това ще ме спаси,
от сивите и тежки без теб дни.

6. Къде, къде си ти сега,
да те погаля плавно с ръка
и кръвта в мен отново да бликне.
Къде, къде си ти сега,
да събудиш у мен любовта,
да пробудиш моя живот,
да отвориш към него нов вход
и да светне мойта луна,
да ме зарадва в нощта.

7. Моля те, върни се, върни се при мен,
да ощастливиш ти моя ден.
Щастието да почука на моята врата,
да ме избави на ада от пепелта.

Моля те, дай ми втори шанс,
моля те!

 


© Мирослав Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??