15 jun 2021, 17:06

Изгубената младост 

  Poesía » Filosófica
264 0 0

Щом погледна в бъдещето
виждам празнотата...
Напомня, че съм жива
само болката в главата. 

 

Детските години отдалече 
махат и ми се усмихват.
Сякаш блед са спомен вече
и силите ми бавно стихват.

 

"Не ще си позволя да бъда слаба" - 
пред децата си на глас изричам
и мисля за изгубената младост
и колко много ги обичам... 

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??