Щом погледна в бъдещето
виждам празнотата...
Напомня, че съм жива
само болката в главата.
Детските години отдалече
махат и ми се усмихват.
Сякаш блед са спомен вече
и силите ми бавно стихват.
"Не ще си позволя да бъда слаба" -
пред децата си на глас изричам
и мисля за изгубената младост
и колко много ги обичам...
© Дани Все права защищены