Аз търся човека във теб,
но все така не го откривам.
Аз търся приятелят в теб,
но все така не го намирам.
И питам се пак: докога
ще бъдем на два бряга различни,
обвити в пашкул суета,
изгубени в мрака самите?
© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados