27 dic 2008, 21:16

Изгубени моменти 

  Poesía » De amor
662 0 2
Изгубени моменти

Знам, че утре пак ще се събудя
и ще изляза отново, само за да те видя,
да те усетя пак - тъй близо си до мен,
протягам се да те докосна, но съм вкаменен.

Сега се чувствам сам, отчаян, неразбран.
Сега те искам, ала съм отново ням...
Сега очите ти зелени гледат в мен,
ала сега към всичко аз съм студен.

И в мълчанието ми мигът безценен отлетя...
С мълчание не ще го върна, дори и да крещя...
Така всички ние губим щастливите моменти,
не знаейки, че за щастието няма прецеденти!

© Ивайло Валентинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??