29 abr 2009, 23:08

Изгубени в делника 

  Poesía
472 0 2

Делникът препуска.

По прашните улици,

бърза закуска след бърза закуска.

Черно-белият свят толкова изпуска

от приключението да си жив.

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??