29 апр. 2009 г., 23:08

Изгубени в делника 

  Поэзия
471 0 2

Делникът препуска.

По прашните улици,

бърза закуска след бърза закуска.

Черно-белият свят толкова изпуска

от приключението да си жив.

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??