Apr 29, 2009, 11:08 PM

Изгубени в делника 

  Poetry
466 0 2

Делникът препуска.

По прашните улици,

бърза закуска след бърза закуска.

Черно-белият свят толкова изпуска

от приключението да си жив.

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??