24 feb 2015, 22:26

Изгуби ме 

  Poesía » De amor
486 1 0

Не ми се плаче вече.

Пред теб... дори не ми се мълчи.

Дадох ти всичко,

в замяна получих лъжи.

Как да го кажа не зная,

но аз май си тръгвам от теб.

Май стигнахме края

към, който вървиме години наред.

Аз знам, че за теб не е тежко,

но мен леко ме стяга встрани.

Грешка - било е човешко,

но за твоите... не ми останаха прошки.

 

Е, довиждане мили.

С добро ме помни! 

Че тръгвам от теб...

Веднъж и ти ми прости. 

 

© Сияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??