14 sept 2012, 10:37

Изгубих си аурата 

  Poesía » De amor
714 0 3
Загубих си аурата,
търсих я целия ден.
И плаках, и тропах,
но нямах късмет

Загубих си аурата,
намерих си теб.
...или ти ме открадна.
Да го нарека ли късмет?

Изгубих си аурата.
Или ти ми я взе?
Потънала в облак,
търся в дъжда.

Изгубих си аурата.
Наужким съм сива.
Изгубих и себе си.
Онемях май сега.

Изгубих си аурата.
Дишай... доволен си, да?
А не бива... със аура, без аура -
пак съм жена!

Изгубих си аурата.
Знам - ти ми я взе.
Назаем... за дълго...
Къде е? Къде?

Изгубих си аурата.
Шега е това.
Дори и изгубена,
аурата ме обгръща сега.

Намерих си аурата.
Изгуби ти мен.
Ревнуваш и търсиш,
потънал в мой плен.

Намерих си аурата,
розово-синя дъга.
Ела да се търсим, измамнико,
 ти гониш сега!

© Ина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • AB , Донко, Творец, благодаря за отделеното време и споделеното мнение
    И сърцето ми ако се скъса ще съм леко поумряла Може би не е най-ясно написано и не всеки може да прочете чувствата и мислите, които съм вложила Вземам си бележка
  • Хареса ми
  • май и друго сте изгубили
Propuestas
: ??:??