13 ago 2007, 16:40

ИЗГУБИХ ТЕ 

  Poesía
1594 0 12
 

                  ИЗГУБИХ ТЕ


Половин живот жадувах да те срещна.

От очакване ме заболяха дланите.

Ровех с тях сред чуждите сърца горещи

и подире си оставях пресни рани.


Търсех само теб. Насън гласа ти чувах,

виждах погледа ти горе сред звездите.

Тебе исках. Другите не съществуваха,

не броях дори сърцата им разбити.


И те срещнах. Спусна се над мен дъгата,

с океан от страст и обич те обгърнах,

но... отмина ти по пътя си нататък,

отвратен, от мен лицето си отвърна.


Всички болки, предизвикани от мене,

в миг изпитах през сълзите бликнали.

И платих си за сърцата наранени -

теб изгубих, още без да съм те имала.

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??