18 feb 2024, 22:32

Изгубвам се 

  Poesía » De amor
95 1 0

Безразличието тихо прокарва тунел,
по който спомените прозират.
В дъното вижда се крайната цел-
две души без път резонират.

 

Сънищата мълчат в отговор необясним,
словата не достигат сърцата студени,
устните трепнат, изпили дъха
на страстта, тайнствена в дните броени.

 

Колко още можем до края
да бъдем себе си или роби
на алчността, да искаме безкрая,
скитащи в лунната сянка герои.

© Даниела Курдова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??