9 oct 2007, 10:10

Изгубване 

  Poesía
887 1 6
Студено е, когато спя до теб
и няма обич, няма топлина.
Замръзвам бавно - ставам кубче лед,
със теб се чувствам още по-сама.
        Загубих колорита си в смирение
        и станах бледа - в черно бял нюанс.
        Студено ми е, нямам настроение
        за името - съпружески баланс...
               Увяхвам... съхна като цвете
                без радост, слънце и вода.
                Отивам си, превръщам се във пепел,
                от самота, без лична свобода...

© НН Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??