29 nov 2007, 12:12

Изкачвай върхове-мечтания 

  Poesía » Filosófica
1232 0 30

Едно пораснало момче,

на двадесет и две години,

с изпълнено с любов сърце,

реши света до преоткрие.

Трънливия си път предначерта,

нарочи си върха далечен,

а страховете-дивите коне,

обязди смело в впряг полезен.

Яхна чистокръвния жребец

и към хоризонта галопира,

със мисъл: "Силният човек,

пред трудниостите се не спира!"

Желая ти успех, момче!

Изкачвай върховете си-мечтания!

Защото казват:

"Нямало несбъднати мечти,

а само изоставени желания!"

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??