Едно пораснало момче,
на двадесет и две години,
с изпълнено с любов сърце,
реши света до преоткрие.
Трънливия си път предначерта,
нарочи си върха далечен,
а страховете-дивите коне,
обязди смело в впряг полезен.
Яхна чистокръвния жребец
и към хоризонта галопира,
със мисъл: "Силният човек,
пред трудниостите се не спира!"
Желая ти успех, момче!
Изкачвай върховете си-мечтания!
Защото казват:
"Нямало несбъднати мечти,
а само изоставени желания!"
© Таня Мезева All rights reserved.