2 abr 2012, 10:42

Изкушение и изтрезнение 

  Poesía
575 0 10

ИЗКУШЕНИЕ И ИЗТРЕЗНЕНИЕ

(от конкурса на в. "Стършел" "Диабетик и сладуранка" -

първоаприлски поздрав за откровенци)

 

Ах, такава сладуранка

зърнах и обля ме плам!

Изкусителна, засмянка,

пухкава... Ще я изям!

 

Ще я сдъвча целиничка.

На дивана с топ гастрол

или в спалнята. Сегичка!

Ни висок холестерол,

ни калории ме плашат.

Може да е с цял вагон

е-та. Е, та? Може с каша

даже и от силикон.

 

Почна ли я, прошка няма!

Но забравих май за миг,

ох, пред тортата голяма,

че съм върл диабетик.

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??