Изкуство е, когато длан на длан отдава
сигнален електрически импулс.
Изкуство е, когато тялото ми позволява
да задаваш ритъма на моя пулс.
Позволявам през потока от енергия
в мен да се разлее безразсъдство -
рисковано е да достъпя привилегия
‘с-теб-да-сътворяваме-изкуство’.
Някои произведения са фалшиви.
Други - майсторски изваяни с любов.
Чувствата ни често правят ни чупливи,
но си струва риска. Ще творя до гроб.
© Stillaghxul Todos los derechos reservados