15.02.2024 г., 6:40 ч.

Изкуство 

  Поезия
96 0 0

Изкуство е, когато длан на длан отдава

сигнален електрически импулс.

Изкуство е, когато тялото ми позволява

да задаваш ритъма на моя пулс.

 

Позволявам през потока от енергия

в мен да се разлее безразсъдство -

рисковано е да достъпя привилегия 

‘с-теб-да-сътворяваме-изкуство’.

 

Някои произведения са фалшиви.

Други - майсторски изваяни с любов.

Чувствата ни често правят ни чупливи,

но си струва риска. Ще творя до гроб.

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??