5 may 2012, 15:57

Изкуството да бъдеш изкуствен 

  Poesía » De amor
508 0 0

Тези лъжи и любов зад гърба ми 

не болят тъй, както на мен ми се иска.

Те са красиви, но само на думи,

с тях нямаше как да съм щастлива.

 

Цялата злоба и завист зад мене

само ме кара да се усмихвам.

Не че ме мразят, но в минало време

исках да бъда от всички различна.

 

Тази картинка, която описвам 

без бои, само с думи измислени,

мога да я изстрадам и да я забравям,

само душата ми да беше чиста...

 

Всичките вие сте много фалшиви,

живеете сякаш в измислена приказка,

обичате, мразите, всичко е криво

и после представите някак размиват се.

 

А аз какво да направя- свършено вече,

разочарованието даже предвкусвам...

И по-добре се пазете далече,

това е изкуството да бъдеш изкуствен. 

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??