18 may 2024, 8:19

Изкуството на войната 

  Poesía » De amor
154 3 4

На Роси

 

Пленяваш с лекота

женските сърца

и без жал мачкаш всяко, 

що вече непотребно е за теб. 

 

Искаш ме, 

желаеш да попълня

твоята колекция. 

 

Розите, вечерите

и скъпите подаръци

си мислиш, 

че ще ме купят. 

 

О, мили, 

не знаеш с коя жена

си се захванал! 

 

Ще играя твоята игра, 

правилото ти едно

вече го научих –

влюбиш ли се, губиш. 

 

От устните не ще

пробие път 

към моето сърце страстта. 

 

Заровете полетяха

и белязаха

началото на нашата игра.

 

Молитвите кажи си

и се приготви

за най-тежкия погром. 

© Николина Божанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??