20 may 2007, 11:32

ИЗЛЕТ 

  Poesía
601 0 5
                     И  З   Л   Е  Т

            Припяват тихичко вълните
            до морския лазурен бряг!
            Как бързо отминават дните,
            препускайки във своя бяг!

            Но днес е хубав ден и нежно
            ни гали горска тишина!
            Дърветата шумят вълшебно
            и ни изпълва топлина!

            Душите жадно пият тази
            природна дивна красота
            и сливат се в едно екстази
            от тази сбъдната мечта!

            До нас котак и две кутрета
            играят, скачат, трополят,
            оформят веселата чета,
            а чувствата ни май не спят!

            Че две очи небесно сини
            блестят тъй ласкаво до мен,
            дълбоки като две вселени
            ме гледат с поглед откровен!

            А устните, сами решени
            да ни дарят със нежността
            и сляха нашите вселени
            с целувка вечна в любовта.

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??