15 abr 2015, 22:27

Изложбена зала без експонати 

  Poesía » De amor
437 0 0

изложбена зала без експонати,
тишина и усърдие с игра на карти
бавно наддаване за редица от грешки
вземане – даване, кой ден е днеска…
руска рулетка сервира опасност
и къде ли е хвърлила твоето място
подреждаш себе си, а не се получава
онази обвързаност, която иска и която прощава
ето тук и сега, и сега на момента
можеш да сътвориш единственото, а не последното
пак ли тишината сама ще избира
къде хазартът да започва, къде да спира
къде да изложи картина ти – уникална и непозната,
ти искаш галерия пълна с живот, нали
с достойни, изкусни, успешни следи -

или… и така нататък и така нататък…

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??