Измамена.
Донесе ми радост в сърцето,
ето пак измамена от теб бях,
ядосвах се сега за теб
и сълзи от очите ми текат,
нощта без теб е студена мъгла.
Измамена отново бях, сама,
свита на кълбо, пред вратата ти
стоях, а очите ми проливаха
кървави сълзи,
измамена от теб отново бях.
Обичах те, а ти предаде мойта обич,
сърцето ми разби, не разбра ли?!
А искам пак с теб да съм -
не мога да разбера защо
измамена отново от тебе бях...
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados