10 авг. 2008 г., 10:41

Измамена. 

  Поэзия
987 0 2

Измамена.

 

Донесе ми радост в сърцето,

ето пак измамена от теб бях,

ядосвах се сега за теб

и сълзи от очите ми текат,

нощта без теб е студена мъгла.

 

Измамена отново бях, сама,

свита на кълбо, пред вратата ти

стоях, а очите ми проливаха

кървави сълзи,

измамена от теб отново бях.

 

Обичах те, а ти предаде мойта обич,

сърцето ми разби, не разбра ли?!

А искам пак с теб да съм - 

не мога да разбера защо

измамена отново от тебе бях...

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубав стих!Поздрав!
  • Хубав стих, но не е хубаво когато някой се чувства по този начин.
    Хора всякакви - лъжливи, лицемерни, но тях такъв ги е направил живота.
Предложения
: ??:??