29 ago 2006, 8:53

Измамни 

  Poesía
499 0 1
Плакала съм аз на твойто рамо, без да зная,
че пред теб да се открия било е рано.
Плакал си и ти на мойто рамо, без да знаеш,
че пред мен да се откриеш било е рано.
Плакали сме,
но тез сълзи измамни са били.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??