29.08.2006 г., 8:53 ч.

Измамни 

  Поезия
497 0 1
Плакала съм аз на твойто рамо, без да зная,
че пред теб да се открия било е рано.
Плакал си и ти на мойто рамо, без да знаеш,
че пред мен да се откриеш било е рано.
Плакали сме,
но тез сълзи измамни са били.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??