Измамници в расо за вярата говорят,
за шепа светещи монети те се борят,
за влияние- бронзова подкова се борят,
кой от това ще изпита питам се умора.
Измамници в костюми в нещо те убеждават,
ти им вярваш и те на това се надяват,
желанието тичащо те употребяват,
докато го мачкат тайно се забавляват.
Измамници с поглед благ как ти се усмихват,
а след това веднага те предават тихо,
след две-три предателства просто се запитай
към това ли стъпките се стремят и искаш.
Измамата е като парфюм с мощен мирис,
мощността веднага оцветява твоя ирис,
измамниците стръкчета, коренчета взимат,
измамниците голяма публика си имат.
07.04.21
© Todos los derechos reservados