Apr 18, 2021, 1:54 PM

Измамници 

  Poetry » Phylosophy
684 0 0

 

                                             Измамници в расо за вярата говорят, 

                                             за шепа светещи монети те се борят, 

                                             за влияние- бронзова подкова се борят, 

                                             кой от това ще изпита питам се  умора. 

 

                                             Измамници в костюми в нещо те убеждават, 

                                             ти им вярваш и те на това се надяват, 

                                             желанието тичащо те употребяват, 

                                             докато го мачкат тайно се забавляват.  

 

                                             Измамници с поглед благ как ти се усмихват, 

                                             а след това веднага те предават тихо, 

                                             след две-три предателства просто се запитай 

                                             към това ли стъпките се стремят и искаш. 

 

                                             Измамата е като парфюм с мощен мирис, 

                                             мощността веднага оцветява твоя ирис, 

                                             измамниците стръкчета, коренчета взимат, 

                                             измамниците голяма публика си имат. 

 

                                             07.04.21 

                                              

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??