28 may 2007, 21:34

ИЗМИСЛЕН ЛЪЖЕЦ 

  Poesía
685 0 11
Лъгах всеки без проблеми,
всеки ден и всеки час.
Всички, малки и големи
здраво съм налъгал аз.
Лъгах тате, лъгах мама,
лъгах моята жена.
Няма хумор, няма драма.
Всичко правих на лъжа.
На съседката направих
малко бебе като капка.
Моята ме изостави...
Вече съм със нова шапка.
Остарях като -  Лъжеца!
Носих своята корона.
Сега слушам "Скакалеца"
и ме цапва пак хормона.
Бих излъгал още дами.
Бих ги лъгал до забрава.
Тази истина ме срами,
а уж лъжех яко, здраво...
Май изкуках като всички
само, че във друга поза.
Казвам аз лъжи в кавички.
Истински лъжи не мога...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??