21 abr 2018, 9:30

Измислен свят 

  Poesía
482 0 0

той помни всичко:


болката
дъжда
тъгата ми
и шепата останали приятели
празниците
скъпите ми срещи
усмивките
и радостта

 

в измислен виртуален свят:
реалността

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??