Apr 21, 2018, 9:30 AM

Измислен свят 

  Poetry
483 0 0

той помни всичко:


болката
дъжда
тъгата ми
и шепата останали приятели
празниците
скъпите ми срещи
усмивките
и радостта

 

в измислен виртуален свят:
реалността

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??