26 nov 2009, 0:56

Измислена битка 

  Poesía » De amor
555 0 5

Сега си мисля, че водех

измислена битка със себе си,

по горещите въглени ходех,

изгарях си старите белези…

 

Отвикнах от твоето тяло

и гледки от димни завеси,

не си ли  жената във бяло,

която света ми разтресе…

 

Била ли си вечна, кажи ми,

защото не мога да дишам -

дъхът ми е стегнат от рими,

а чувствата вече са киша…

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??