5 oct 2008, 13:27

Измислица 

  Poesía
892 0 5

Всяка сутрин

идваш и оставаш

за малко.

Свиваш сърцето ми до болка,

после го разпръскваш

на милиони парчета

по пода!

Смирено се навеждам,

за да събера

все още живите следи.

Усмихваш се...

И си отиваш...

Кроткият ужас

попива в очите ми.

Аз знаех -

истина или лъжа,

сама ли те измислях.

Лутах се

докато не осъзнах -

никога не беше идвал!

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??